Uvijek uz vas, u stalnom razvoju

Svakoga dana gledamo sve dalje

Naša priča
 • 1947 - 1970

  Naša priča započinje u poslijeratnoj Italiji s prvom djelatnošću poduzeća Cherubini: obrtničko poduzeće za kovanje metala. Nitko nije ni pomišljao da će to biti početak tri generacije duge povijesti u koju su utkani usredotočenost na detalje, emocije, vrijednosti. Traženje novih rješenja obilježilo je i prve godine djelatnosti koja je bila spremna za predstavljanje na najkonkurentnijim tržištima poput onog u Švicarskoj. Krenuli smo na naš put rasta od malog obrtničkog poduzeća do međunarodnog dobavljača opreme za staklena vrata prema najstrožim švicarskim standardima.

 • 1970 - 1990

  Val naglog ekonomskog razvoja šezdesetih godina prošlog stoljeća dodatno potpiruje našu želju za inovacijama. Novim ustrojem, diversifikacijom i proširenjem ponude pokrećemo proizvodnju dodatne opreme za rolete i unutarnje žaluzine.

  Faza konsolidacije i širenja poduzeća Cherubini odvija se osamdesetih godina zahvaljujući širenju asortimana prvim rješenjima za tende i sjenila. Bile su to aktivne i užurbane godine u kojima se oblikovala međunarodna vizija poduzeća te se otvara prvi prodajni ured u inozemstvu koji se nalazi u Ženevi. Prvi korak prema trenutačnom globalnom ustrojstvu.

 • 1990 - 2000

  Kraj dvadesetog stoljeća donosi daljnji razvoj na našem putu. Počinjemo tako stvarati prva elektronička rješenja za upravljanje tendama za zaštitu od sunca. Ova nam inovacija daje vjetar u leđa i omogućuje nam da postanemo pravi ambasadori oznake Made in Italy, predstavnici lokalne proizvodnje koji mogu osvojiti međunarodno tržište sve cjelovitijom ponudom proizvoda kojima se upravlja i ručno i elektronički.

 • 2000 - danas

  Novi je izazov kombinirati elektroniku i kućnu avtomatizaciju-domotiku u najsuvremenijim rješenjima kojima se omogućava personalizirana udobnost. Imamo stoga na umu važnost prošlosti, ali i novih obzora, uz povezanost i stručnost naših 180 suradnika i podružnica koje djeluju u Italiji, Francuskoj, Njemačkoj, Španjolskoj, Kini i Turskoj.

“Pazimo na svaki detalj. Uvijek želimo dostići najvišu kvalitetu. Imamo uspješnu prošlost te nastavljamo uvoditi inovacije u naše poslovanje. Našim klijentima želimo ponuditi izvrstan proizvod i uslugu.”

Istraživanje i razvoj

Osmišljamo i razvijamo naša rješenja zajedničkim radom triju dizajnerskih ureda, koji imaju napredne vještine u elektronici i automatizaciji, proizvodnji cjevastih motora i ručne opreme. Jedinstvena vizija koja stvara sustave s dodanom vrijednošću.

Odabir materijala

Pažljivo biramo sirovine za obradu uz posebni naglasak na kvalitetu i njihove performanse kod upotrebe. Namjenskim se proizvodnim linijama preoblikuju zamak, mesing, aluminij, čelik i plastika postupcima oblikovanja i mehaničke obrade.

Integrirana proizvodnja

Integriramo sve tehnologije koje doprinose konkretnom rješenje naših projekata. Suradnja specijaliziranih odjela na proizvodnoj površini od 14 500 četvornih metara, omogućuje nam da se pobrinemo o svakom detalju u svim postupcima obrade kao što su tokarenje, čišćenje u bubnju, glodanje, termolakiranje, uz maksimalnu fleksibilnost u svakoj fazi.

Ispitivanje kvalitete

Testiramo naše proizvode u laboratoriju opremljenom uređajima za ispitivanje izdržljivosti, uspoređivanje, izrađivanje prototipova i istraživanje alternativnih materijala. Pažljivi i precizan rad predstavlja jamstvo krajnjim kupcima, distributerima i monterima.

Upravljanje logistikom

Naše se ustrojstvo sastoji od malih poduzeća ujedinjenih u veliku grupaciju: fleksibilna i agilna mreža osmišljena za maksimalnu brzinu i točnost u isporuci naših proizvoda. Također smo bliži klijentu zahvaljujući podršci međunarodnoj mreži koju smo izgradili tijekom godina kroz naše podružnice.

Podrška i edukacija

Pružamo podršku tehničarima, monterima, distributerima i pojedincima kroz Cherubini Academy, digitalnu platformu s video tutorijalima za postavljanje i konfiguriranje sustava, priručnicima s uputama, katalozima, brošurama i tečajevima.